Airco specialist Twente

Een werkend airco systeem is uiterst belangrijk voor uw auto. Niet alleen houdt het u lekker koel tijdens de warme zomermaanden maar zorgt het er met name voor dat uw ruiten niet beslaan tijdens het autorijden. Zorg er dus voor dat uw airco altijd goed werkt!

Hoe werkt airconditioning? De werking van een airco systeem is vrij eenvoudig uit te leggen. Het systeem gebruikt een vloeistof dat koudemiddel heet en dat circuleert onder druk door het systeem. U kunt het vergelijken met een koelkast. Een vloeistof neemt door verandering van druk warmte op of staat deze af. Uiteraard bestaat een airco voor de auto uit andere onderdelen dan voor een koelkast. De koude delen van een airco systeem in een auto bevinden zich in het dashboard en de warme in de motorruimte.

Autoservice Leussink is gespecialiseerd in het onderhoud van uw airco systeem en levert daarom een complete airco service tegen een normaal en betrouwbaar tarief. Bent u dus op zoek naar een goede airco specialist Twente? Neem dan contact met ons op.

Laat uw airco systeem minimaal één keer per jaar controleren om eventuele grote onderhoudskosten te voorkomen. Gemiddeld verliest uw airco systeem ongeveer 8% van het koudemiddel. Indien u het systeem niet onderhoudt, kan het vulmiddel onder een bepaald niveau zakken wat schadelijke gevolgen kan hebben voor de compressor, het belangrijkste en tevens meest kostbare onderdeel. De kosten van de reparatie loopt op tot in de honderden Euro’s en zijn daarom beduidend hoger dan de kosten voor jaarlijks onderhoud.

Naast het onderhoud van uw airco bieden wij ook andere werkplaatswerkzaamheden aan. U kunt bij ons terecht voor uw jaarlijkse kleine of grote onderhoudsbeurt, bandenservice, het uitlezen van storingen of A.P.K.
aircoservice
Wilt u een betrouwbare low budget auto tot 1000 Euro of een betrouwbare jong gebruikte auto tot 5000 euro? Wij hebben altijd een divers aanbod die u terug kunt vinden op onze occasions pagina.
Top