Auto diagnose, storing uitlezen


Auto diagnose

Heeft je auto een storing? Dan is het verstandig om een diagnose specialist zoals Autoservice Leussink in te schakelen. Wij beschikken over voldoende kennis en moderne uitleesapparatuur voor een juiste auto diagnose.


Storingen en andere meldingen

Auto’s beschikken tegenwoordig over steeds meer elektrische systemen die worden aangestuurd door een centrale computer. Moderne auto’s zijn dan ook steeds slimmer maar het brengt ook meer storingen met zich mee.

Daar waar je vroeger met een schroevendraaier al een heel eind kwam, is dat vandaag de dag niet meer zo. Wanneer je auto een probleem heeft, begint het vaak bij een storing en gaan er lampjes branden en krijg je meldingen via de boordcomputer. Is dit het geval, dan is het verstandig om een afspraak bij ons te maken.


Diagnose kennis

De auto’s worden zoals gezegd steeds moderner. Het is daarom zeer belangrijk om te kiezen voor een garage die de juiste kennis in huis heeft. De monteurs bij Autoservice Leussink zijn altijd op de hoogte van de laatste veranderingen en daardoor ben jij als auto eigenaar verzekerd van een betrouwbare partij als het gaat om het vaststellen van de juiste diagnose.


Allround garage

Autoservice Leussink is een allround moderne garage en staat zeer bekend in de regio Twente om haar servicegerichte aanpak.

Voor het spoelen van je automaatbak, onderhoud van airco systeem, standaard onderhoud of APK van je auto kun je terecht bij Autoservice Leussink.

Is jouw auto aan onderhoud toe? Maak dan direct een afspraak.

Top