Auto kopen Twente

In Twente alleen al zijn honderden handelaren en autobedrijven waar u een gebruikte auto kunt kopen. Maar hoe weet u nu welk bedrijf betrouwbaar is als het gaat om een auto kopen Twente? Vaak ziet u door de bomen het bos niet meer.

Autoservice Leussink staat garant voor een goede auto, eerlijk onderhoud en niet te vergeten een prettige afwikkeling van alle zaken. Men zegt wel eens; “Eerlijk duurt het langst” maar dat is in de autobranche helemaal van toepassing. Niet te vergeten in Twente. Hier houden wij van recht door zee, geen gezeur en gewoon afspraken nakomen. Deze goede Twentse eigenschap vindt u terug in onze bedrijfsfilosofie.

Uiteraard is iedereen vrij om te beslissen waar hij of zij een auto koopt maar in de regio Twente raden wij het zeer aan om eerst eens bij ons te kijken voordat u een beslissing maakt om elders een auto te kopen in Twente. Wij beloven u dat het de moeite waard is. Neem een kijkje op onze occasions pagina en kijk of er iets voor u tussen staat. Staat het merk of model waar u naar op zoek er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij zoeken speciaal voor u de auto die bij u past.

Heeft u inmiddels een auto gekocht in Twente maar bent u op zoek naar een eerlijke garage voor het onderhoud van uw auto? Kijk dan eens rond op onze website welke mogelijkheden wij u kunnen bieden als het gaat om goed en betaalbaar onderhoud. Of neem direct contact met ons op om een afspraak in te plannen voor bijvoorbeeld een onderhoudsbeurt, apk, banden of onderhoud aan uw airco.
Top