Auto poetser Twente

Auto Poetser U kunt bij Autoservice Leussink als particulier of autobedrijf terecht om auto’s te laten poetsen tegen een zeer scherp tarief op een zeer professionele manier.

Buitenkant Auto Poetsen
Tijdens het poetsen van de lak worden lichte krassen weer glad gepolijst. Daarna wordt de auto in hoogglans gepolijst en uiteindelijk wordt er een speciale lakbescherming gebruikt.

Kunststof delen die uit de kleur zijn door de bijvoorbeeld de zon, worden weer op kleur gebracht en krijgen eveneens een beschermlaag.

Binnenkant Auto Reinigen
Naast de buitenkant is schone binnenkant van de auto natuurlijk ook heel erg belangrijk. Hier besteedt u vanzelfsprekend de meeste tijd als het om de auto gaat. U zult er wel niet zo vaak over nadenken maar heeft u enig idee hoeveel viezigheid en bacteriën er wel niet aan de binnenkant van de auto zitten? Of oude haren van uzelf of passagiers?

Als u uw interieur door Autoservice Leussink laat reinigen dan beginnen we met het stofvrij maken van het hele interieur. Dat gebeurt naast het gebruikelijke uitzuigen met het uitblazen van de stof. Alle naden en kieren worden volledig uitgeblazen zodat de auto helemaal stofvrij is. Vervolgens begint het echte reinigen. Vlekken worden verwijderd, het interieur wordt compleet geboend en vieze geuren behoren tot verleden tijd na het onderhoud.

Wij kunnen zeggen dat die fijne geur van een nieuwe en frisse auto weer helemaal terugkomt na een poetsbehandeling met moderne apparatuur en technieken van Autoservice Leussink.

Overige Diensten
Autoservice Leussink staat in de regio bekend als een betrouwbaar autobedrijf waar u terecht kunt voor bijvoorbeeld het onderhoud van uw auto, banden of de A.P.K. (Algemeen Periodieke Keuring). Tevens kunt u uw airco systeem bij laten vullen of na laten kijken.

Tot snel bij Autoservice Leussink!
Top