Auto Verkopen

Wij kopen de meeste automerken in tegen een goede prijs. Wel hebben wij natuurlijk een voorkeur voor bepaalde type auto’s.

De auto’s die wij inkopen moeten in dusdanige staat zijn dat deze ook weer goed door te verkopen is en de auto’s moeten passen bij de vraag van onze klanten.

Auto’s vanaf 1999 tot 2011 zijn voor ons het meest interessant als de kilometrage goed is. Maximaal 150.000 kilometer op de teller.

Daarnaast gaat onze voorkeur uit naar kleine benzine auto’s of gezinsauto’s.

Heb je een auto die je graag wilt verkopen en weet je niet helemaal zeker of de auto geschikt is voor ons? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat we kunnen kijken of we je kunnen helpen met de verkoop.

Auto Verkopen
Heb je bijvoorbeeld een hele luxe auto dan raden we je aan om je auto te verkopen via AutoVendi.nl. Eén van onze partners waar we mee samenwerken. AutoVendi is een betrouwbare partij die je helpt met je auto verkopen.

Het auto verkopen systeem van AutoVendi werkt simpel, snel en het is veilig. Je hoeft enkel je auto aan te melden op de website met wat foto’s en de auto taxateurs van AutoVendi gaan direct voor je aan de slag om een goede prijs op te halen voor je auto.

AutoVendi is gespecialiseerd in de verkoop van jong gebruikte auto’s en denkt graag met de verkoper mee. Heb je een oudere auto met veel kilometers, een auto voor de export of een schade auto? Geen probleem! Ook hiervoor kun je bij AutoVendi.nl terecht.

Wat zijn de voordelen van AutoVendi ten opzichte van andere verkoopsites?
  • Bij AutoVendi krijg je een gegarandeerd bod.
  • De service is volledig kosteloos.
  • Landelijke service
  • Snel geregeld
  • 100% veilig
  • 100% betrouwbaar
  • Direct geld op je rekening
Heb je een sloopauto? Dan kan deze door heel Nederland opgehaald worden. Dit geldt ook voor auto’s met schade of auto’s die door andere redenen niet meer kunnen rijden.

AutoVendi.nl helpt met auto verkopen!

Top