Autobedrijf Vriezenveen

Een betrouwbaar autobedrijf in Westerhaar-Vriezenveenswijk voor alles wat met je auto te maken heeft. Autoservice Leussink staat bekend om eerlijke en goede service. En dat is zo’n beetje de beste reclame die je kunt hebben als autobedrijf zijnde.

Ons klantenbestand gaat tot over de grenzen van Twente omdat men weet dat ze bij ons niet bedonderd worden. En ons uurtarief is ook op eerlijkheid gebaseerd. We hebben geen veel te grote showroom met een dure hypotheek of veel te dure verkopers in de showroom en daarom kunnen wij de prijs netjes houden voor iedereen met een modaal inkomen.

Je kunt bij ons naast het onderhoud en de reguliere A.P.K. ook terecht voor tal van andere autogerelateerde aspecten. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld je airco na laten kijken en bij laten vullen maar ook professioneel laten poetsen.

Occasions low budget en normaal budget
Ook als je toe bent aan een andere auto ben je bij ons aan het juiste adres. Wij krijgen wekelijks vers aanbod binnen en hebben een hoge doorloopsnelheid van auto’s. Voor Low budget auto’s tot 1000 Euro maar ook auto’s tot 5000 Euro kun je bij ons terecht. En heb je een bepaalde auto op het oog maar wij hebben hem niet staan? Geef het aan ons door. Wij gaan dan op zoek naar een eerlijke occasion zodat je hem bij ons autobedrijf in Vriezenveen op kunt halen, je vertrouwde adres.
Top