Automaatbak spoelen

Je automaatbak spoelen of flushen zoals men vaak zegt is zeer belangrijk voor de duurzaamheid van je automaatbak. Het hoort bij het onderhoud van je auto.

Bijna alle klachten en problemen bij een auto met een automatische versnellingsbak komen voort uit slecht onderhoud. Vaak worden schakel klachten dan ook veroorzaakt door vervuiling en dit kan eenvoudig verholpen worden via Autoservice Leussink. Tevens voorkom je verdere problemen met de automaatbak die vaak hoog in de kosten vallen.


Wanneer automaatbak onderhoud?

Afhankelijk van het merk en model verschilt het periodieke onderhoud van de automaatbak. Weet je het niet zeker, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij kunnen controleren of er onderhoud nodig is.

Daarnaast is het zeker aan te raden om bij de volgende klachten je automaatbak via Autoservice Leussink te laten spoelen.

  • - Slecht schakelen
  • - Schommelende toerental
  • - Slippen van de bak
  • - Bij het weigeren van de automaatbak
  • - Kick-down die weigert
  • - Hoog brandstof verbruik
  • - Horten en stoten tijdens schakelen

Kies de juiste specialist

Er zit een behoorlijk verschil in kwaliteit van het onderhoud van een automatische transmissie. Zorg ervoor dat je een expert inschakelt voor het spoelen van de automaatbak.

De oplossing voor de meeste problemen is niet ingewikkeld, maar het moet wel goed gebeuren. Autoservice Leussink beschikt over de juiste apparatuur voor ieder merk en model. Daarnaast is het een streven om het automaatbak spoelen goedkoop en betaalbaar te houden voor iedereen. Zoals men dat ook gewend is van het reguliere onderhoud van de auto bij Autoservice Leussink.


Offerte

De tarieven voor het spoelen van een automaatbak verschillen per merk en model. Vul je gegevens in voor een prijsindicatie. Geen zorgen, je zit nergens aan vast. De informatie is enkel nodig om te bekijken welke eventuele onderdelen en uren er nodig zijn voor de klus. Dan weet je gelijk waar je aan toe bent.
Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact met ons. Wij staan je graag te woord.

Airco specialist Twente

Naast onze specialisatie in het spoelen van Automatische transmissies staan wij in Twente ook bekend om onze specialisatie in Airco systemen. Of het nu gaat om je airco bijvullen of een jaarlijkse controle. Autoservice Leussink is jouw airco specialist in Twente.

Top