Garage Vriezenveen

Voor de meeste mensen in Vriezenveen staan we al bekend als een betrouwbare en betaalbare garage. Voor de mensen die nog bekend zijn met onze diensten willen wij ons graag nog even voorstellen. Bent u dus op zoek naar een betrouwbare garage Vriezenveen dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn een universeel autobedrijf gevestigd in Vriezenveen en daarom ook gespecialiseerd in alle merken. U kunt bij ons terecht voor klein of groot onderhoud, uw jaarlijkse A.P.K, banden, uitlezen van storingen of airco onderhoud. Onze garage in Vriezenveen beschikt over de modernste apparatuur om ervoor te zorgen dat alle benodigde technische kennis en software “up to date” is.

In tegenstelling tot sommige autobedrijven zijn wij altijd op zoek naar een klant voor de lange termijn. Even snel geld verdienen is leuk maar daar hebben we uiteindelijk niets aan. Daarom zult u bij ons altijd eerlijk advies krijgen en betaalbaar onderhoud. Wij zijn er heilig van overtuigd dat dit dé manier is om een betrouwbare relatie op te kunnen bouwen met een klant. Want hoe fijn is het voor u om te weten dat u er altijd zeker van bent dat uw garage eerlijk is? En dat u achteraf geen factuur ontvangt met een bedrag waar je U tegen zegt? Exact, het is fijn om te weten dat u als klant centraal staat.

Naast onze werkplaats werkzaamheden kunt u bij ons ook terecht om een andere auto aan te schaffen. Naast low budget auto’s hebben wij ook een divers aanbod van auto’s tot 5000 Euro. Kijk op onze occasions pagina of neem contact met ons op om een werkplaats afspraak te maken.
Top